Лавина от гняв се изсипа върху Кирил Петков, който взема

...
Лавина от гняв се изсипа върху Кирил Петков, който взема
Коментари Харесай

Лакът в корема за неудобен въпрос. Лавина от гняв срещу Кирил Петков

Лавина от яд се изсипа върху Кирил Петков, който взема брутално блъсна публицист в корема, отхвърли и се обърна към придворните си кореспонденти с думите: Може ли да го запишем отново.

Срамната преживелица стана пред Софийска районна прокуратура, където някогашният министър председател разгласи, че завежда дело за клюка против водача на ГЕРБ Бойко Борисов за  500 хиляди лева На неуместните журналистически въпроси Петков отговори с лакът в корема на кореспондент.

Ето някои от мненията във Facebook:

От Facebook профила на журналиста Соня Колтуклиева:

„ Киро удря журналист… подло - ръга го скорострелно с лакът в корема и след това, ни-лук-ял-ни-лук-мирисал, бърза да се извини. Окото му не мига. Както при всички други измами.

Останалите кореспонденти мълчат, не пазят сътрудника си.

Мерзко е. Във всяко отношение “.

От Facebook профила Петьо П. Блъсков:

„ Просто Киро, в абстинентен припадък, се напънал да завежда иск за " клюка и засегнатост " против Борисов, тъй като споделил, че " Промяната " продавала газ на България, през медиатори на повишени цени.

Същото което приказват Донев и министрите му, само че Киро, някак, бил най-оклеветен от Борисов.

Сумата, несъмнено, е повече от неуместна (в България, по дело за клюка повече от 20 000 лева не са присъждани) и има за цел само да отвлече за малко вниманието на народа от десетките му тежки закононарушения против страната.

Поръчал на цялата войска придворни публицисти да бъдат в съда когато той цъфне там. Обаче ги пратил в неверно съдилище, та до момента в който се схванат кой къде е, Киро излязал и висял да ги чака начело.

На изпроводяк сътрудника Караколев го пита „ Защо пипате Лена за парапета? “.

При което психопатът го удари с лакът в корема. (Видеото е навсякъде)

След удара се обърна към лакеите от БТВ и Нова: " Може ли да се запишеме още веднъж? "

Та, ситуацията е „ боязън и умозамъгление тресе кочината “, другари.

Хубавото е, че на съвещанията на това дело всички далавери на харвардските мафиотчета ще излязат нескрито. “

От Facebook профила на Александър Урумов:

„ Кирчо удря публицист - с лакът в корема. Това е скандално! Кирчо е човек с лабилна душeвност и не може да ръководи самият себе си, само че желае страната да ръководи! След като Христо Бойкикев се изгаври с Дарик радио: „ Най-важното е да се смъкна от уеб страницата на Дарик радио! Който видял - видял! “ Сега Кирчо протяга ръка на публицист!!!

Наскоро обществено се обърнах към лабилния татко на Кирчо и му споделих: „ Смири се, бай Петко! Ако имахте властта в комунистическо време, вие освен щяхте да арестувате. Вие щяхте да убивате! “.

Вижте добре този човек на фотографията - Кирчо. Скоро ще излязат още детайлности за нанасяни от него побои в кабинета на министър-председателя на Република България. И не, не приказвам инцидентни неща. Да благодарим на президента Румен Радев - директно виновен за инсталирането на тези психопати в българската държавна власт.

P.S. Генките и миролюбките късат ли си ризите в отбрана на свободното слово, или в грантовете им не е планувана реакция в отбрана на сътрудник? “

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР