Кристияно Роналдо несъмнено е един от най-великите футболисти в историята

...
Кристияно Роналдо несъмнено е един от най-великите футболисти в историята
Коментари Харесай

Киелини за Роналдо: Трябваше да си тръгне още по-рано

Кристияно Роналдо безспорно е един от най-великите футболисти в историята и където и да отиде постоянно провокира възторг, както на терена, по този начин и отвън него. Но трите години, които прекара в Ювентус, бяха изпълнени с противоречивост, а за това свидетелства и следващото изявление на една от легендите на клуба - Джорджо Киелини.

„ Стигнахме до една точка в връзките с Кристияно, в които той имаше потребност от нов тласък и нов тим, който да играе за него, тъй като, когато ги откри, той се трансформира в решителен фактор “, сподели Киелини пред DAZN. „ Той си потегли на 28 август, само че щеше да е по-добре, в случай че си беше тръгнал по-рано. Ние платихме цената за това, тъй като остана някакъв потрес от напускането в тима, а, съгласно мен, това ни костваше точки “.

Италианският деец счита, че „ остарялата госпожа “ е в временен интервал, в който ще се сменя поколението, а това значи, че главната мисъл в клуба е за бъдещето, в сравнение с за сегашното. Кристияно Роналдо пък е на такава възраст, че не може да си разреши да чака за резултати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР