България отново навлиза в предизборен режим. Традиционно bTV предоставя напълно

...
България отново навлиза в предизборен режим. Традиционно bTV предоставя напълно
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Българският евроатлантизъм е Пеевски, Борисов, Кирил Петков и Христо Иванов

България още веднъж навлиза в избирателен режим. Традиционно bTV дава изцяло безплатно ефирно време за предизборни участия в настоящите си излъчвания, с цел да даде опция на своите фенове да създадат осведомен избор на идните Избори 2 в 1 на 9 юни.

В рамките на 3 седмици в " 120 минути " ще забележим визията за България и Европа на ръководители и заместник-председатели на партии съгласно парламентарното посланичество на политическите обединения в 49-ото Народно заседание или съгласно социологическите данни на организациите, с които bTV работи.

“Президентът Макрон очевидно откри топлата вода след извънредно безконтролно държание в Европейски Съюз. Не знам дали Европа ще почине, само че че е в рецесия – е в рецесия. В целия Европейски съюз има завръщане към консерватизма – към завръщане на здравия разсъдък. Включително и във Франция “, коментира Тошко Йорданов от " ИТН ".

„ Там одобриха закон за ограничение на мигрантите, който обаче е доста просрочен. Президентът Макрон стартира да проглежда под натиска на действителността, цяла Европа го прави, в това число и България “, уточни той.

Йорданов уточни „ приемането на всевъзможни незаконни мигранти, безобразната хомосексуална агитация измежду подрастващите, извънредно глупавата зелена договорка като идеология, а не като стопанска система “.

„ Европейските служители не са по-различни от българските сега, по-важно е персоналното им обогатяване. На тези европейски избори ще има вълна от партии и представители, които ще са носители на здравия разсъдък и ще пресечен тази процедура “, разяснява депутатът от Има Такъв Народ.

Според Тошко Йорданов страхът от войната в Украйна е бил „ смокиновият лист, който е прикривал главните претекстове за сглобяването във властта. А главните претекстове са били страхът на Борисов да не влезе в „ Магнитски “, желанието на Пеевски да излезе от „ Магнитски “ и безкрайната лакомия за власт на „ Продължаваме промяната “, които са подготвени да ръководят с всеки, тъй като са „ всеядни “.

„ Българският евроатлантизъм сега е Делян Пеевски, Бойко Борисов, Кирил Петков и Христо Иванов. Това са хора, които може да се усещат жители на Европа, на Съединени американски щати, на Канада, само че те не са българи в душите си. А ние би трябвало да изпълняваме нарежданията на българския народ. Те направиха извънредно нездравословни антибългарски решения и ще си понесат следствията “, посочи Тошко Йорданов.

„ Избирателите на „ ИТН “ са родени в България, почитат българските обичаи, имат морала на българи, имат желанието да бъдат показани почтено в Европа, не желаят някое посолство да им подрежда какво да вършат “, уточни още депутатът от Има Такъв Народ.

„ Смисълът на евроатлантизма е България да бъде в Европейски Съюз и да бъде заслужен член на НАТО. Всичко останало е глупава идеология, България би трябвало да отстоява личните си ползи “, означи още той.

Йорданов уточни, че би подходил към всяка една българска партия, в случай че задачите и дилемите ѝ са реалистични и са загрижени за българите. Той обаче добави, че Кирил Петков и Асен Василев не би трябвало да влизат в Министерския съвет.

Тошко Йорданов коментира още, че на Лена Бориславова трябва да ѝ бъдат отнети адвокатските права, защото е фалшифицирала подписи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР