"Кристиано е просто невероятен“, заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле

...
"Кристиано е просто невероятен“, заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле
Коментари Харесай

Солскяер: Кристиано е просто невероятен

"Кристиано е просто необикновен “, съобщи мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер, след равенството 2:2 при аудиенция против Аталанта, в мач от груповата фаза на Шампионска лига. 5-кратният притежател на "Златната топка " забоде и двете попадения за гостите, като вторият гол на Роналдо пристигна в самия завършек на разногласието.

След 4 изиграни кръга в група F на шампионата Ман Юнайтед и Виляреал имат по 7 точки, Аталанта е с 5, а Йънг Бойс с 3. Първите два тима в крайното класиране не престават напред в ШЛ. За "червените дяволи " следва посещение против "жълтата подводница ".

"Получи се под напрежение мач, който можеше да отиде във всяка посока. Останахме с усещане, че първият гол на Аталанта беше от засада, тъй като техен футболист пречеше на видимостта на Де Хеа. Никой не може да сложи под подозрение характера на футболистите ни. Играчите ни в никакъв случай не се предават. На стадиона имаше наелектризираща атмосфера. Трудно е да се играе против този опонент”, разяснява норвежецът.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР