Крис Захариев е новото лице на дигиталното съдържание на България

...
Крис Захариев е новото лице на дигиталното съдържание на България
Коментари Харесай

Алекс Петканова аут от България търси талант

Крис Захариев е новото лице на цифровото наличие на " България търси гений ", замествайки Алекс Петканова. Драмата, която неотдавна се заформи около семейство Петканови, очевидно не се е понравила на продуцентите и по тази причина са решили да намерят ново лице на виртуалната графа. Но макар издънката в края на предходната година, Лудият кореспондент въпреки всичко ще бъде водещ на шоуто дружно със Сашо Кадиев.

Популярният влогър и режисьор Захариев, който има хиляди почитатели в обществените мрежи, ще поведе феновете на шоуто зад кулисите му, за повече занимателни и непоказвани моменти. Новият сезон на " България търси гений " започва в ефира на bTV тази пролет.

" Да бъда част от " България търси гений " е като сбъдната фантазия, тъй като тъкмо това предаване беше това, което ни събираше като бях по-малък. Цялото семейство пред тв приемника и постоянно ми е останало едно такова прелестно възприятие и в този момент да бъда част, да бъда пред екрана е необикновено ", каза Зхариев в ефира на bTV.

Рубриката " Още от България търси гений "  с Крис ще има два епизода седмично и ще може да се наблюдава на www.talant.btv.bg. Новият водещ е единствено на 22 години, само че със сериозна биография и опит пред и зад камера. В звездното жури на новия сезон на шоуто влизат Катето Евро, Славена Вътова, Любен Дилов син и Ицо Хазарта. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР