Шесткратният шампион Новак Джокович отпадна от Откритото първенство на Италия,

...
Шесткратният шампион Новак Джокович отпадна от Откритото първенство на Италия,
Коментари Харесай

Новак Джокович претърпя тежка загуба от Алехандро Табило в Рим

Шесткратният първенец Новак Джокович отпадна от Откритото състезание на Италия, откакто претърпя цялостно проваляне от международния номер 32 Алехандро Табило в Рим.

Чили Табило се възползва изцяло от осеяното с неточности показване на международния номер 1 Джокович, с цел да стигне до едностранна победа с 6-2 6-3 единствено за 67 минути.

Търсейки 1100-та победа в кариерата си, Джокович позволи 22 непредизвикани неточности, сервира пет двойни неточности и не съумя да сътвори нито една точка за пробив при сервис на съперника си с лява ръка.

Тонът за надпреварата беше сложено първоначално, когато Джокович избави три точки за пробив в началния гейм, две с аса и третата с страховит дропшот зад главната линия, единствено с цел да сервира двойна неточност, откакто Табило сътвори четвърта опция за точка за пробив.

След това двама брилянтни уинъра дадоха на Табило втори пробив за 3-0 и 26-годишният състезател не сподели никакви признаци на раздразнителност, до момента в който сервираше за сета с минимални старания...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР