Коалиция ЛЕВИЦАТА!“ (№19) в Бургас откри предизборната си кампания с

...
Коалиция ЛЕВИЦАТА!“ (№19) в Бургас откри предизборната си кампания с
Коментари Харесай

„ЛЕВИЦАТА!“ в Бургас откри предизборната си кампания с ясната заявка за отговорна работа в следващото Народно събрание

Коалиция „ ЛЕВИЦАТА! “ (№19) в Бургас откри предизборната си акция с ясната поръчка за виновна работа в идващото Народно заседание и политики, подчинени само на националния интерес. Пред обществеността в Бургас лидерът на листата на групировката Румен Петков (лидер на АБВ) акцентира значимостта на високата изборна интензивност.

 заяви Петков

Бургаската листа на  „ ЛЕВИЦАТА! “ , водена от Румен Петков, е единствената, която в състава си покрива всички общини от района. Пред присъстващите Петков очерта съществени акценти в работата на групировката в идващото Народно заседание, като сложи акцент върху сигурността, очебийно в Черноморския район, в това число и енергийната сигурност, развиването на бизнеса и туризма, съобразено с грижа и отбрана на биологическото многообразие в района.

Бургас – деиндустриализиран град, който сви туризма до нощувките, а рафинерията е превърната в боксова круша   от досегашното нечистоплътно ръководство, с фонова съпротива.  Това демонстрира моментната фотография на един от най-прекрасните ни градове, разяснява Петков.

Втората позиция в листата на „ ЛЕВИЦАТА! “ в Бургас, журналистът Севда Гайдарова , акцентира силата на гражданската сила и прикани всички, които желаят да излязат от водовъртежа на незаконно и несъответстващи държавно ръководство и избори след избори, да излязат и да гласоподават.

Адвокат Георги Сталев, който е на шесто място в листата, е безапелационен, че „ ЛЕВИЦАТА! “ ще се концентрира върху решение на основните въпроси в Бургас, като развиване на туризма и опасността от милитаризиране на района, която ще го ликвидира.

КАНИМ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) НА СРЕЩА-ДИСКУСИЯ/по-долу/ В КЮСТЕНДИЛ

https://pogled.info/tv/alternativen-pogled/levitsata-kyustendil-vi-kani-na-sreshta-s-top-analizatorite-dots-v-vatsev-prof-l-georgiev-i-s-r-petkov-i-d-r-r-petkov-ot-pogled-info.169070





Източник:

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед28246 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед33730Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед48587Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед19761Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед17232Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираАлтернативен Поглед78094Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед77172„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни  ЛЕВИЦАТА, седе </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР