Крипто анализатор, който точно прогнозира най-ниската точка на мечия пазар

...
Крипто анализатор, който точно прогнозира най-ниската точка на мечия пазар
Коментари Харесай

Ето кога ще настъпи дъното на мечия пазар според анализатор

Крипто анализатор, който тъкмо предвижда най-ниската точка на мечия пазар на Биткойн (BTC) през 2018 година, в този момент показа прозрения за това по какъв начин целият крипто пазар би могъл да откри минимална цена по време на този цикъл.

Анализаторът, прочут като “ ” показа своя разбор, показващ деликатно наблюдаване на общата пазарна капитализация на криптовалутите (наричана TOTAL).

Bluntz означи, че чака евентуално намаляване от към 15% в цената на графиката TOTAL, преди да може да се следи незабравим отскок при другите криптоактиви.

“ “, съобщи той.

В сходство с разбора си на TOTAL, Bluntz допусна, че може да се наложи да се преразгледат дъната, следени през юни, преди да се удостовери установяването на пазарните дъна. Той твърди, че тази евентуална промяна може да съставлява извънредно удобна опция за покупка през идващите няколко години.

Въз основа на интерпретацията на графиките на анализатора наподобява, че той планува комбинираната пазарна капитализация на всички криптовалути да спадне до $880 милиарда. Към момента на писане на публикацията общата пазарна капитализация на криптовалутите възлиза на $1.041 трилиона.

Bluntz е прочут с опита си в използването на теорията на вълните на Елиът – модернизиран способ за механически разбор, който се стреми да предвижда бъдещи придвижвания на цените посредством следене на психическите модели на участниците на пазара, които нормално се демонстрират във вълнови модели.  

Анализаторът акцентира, че прогнозата му се основава на модел, очертаващ евентуалната корективна фаза на даден актив след внезапно възходящо придвижване.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР