Akash Network (AKT), децентрализиран алткойн за облачни изчисления, отбеляза значителен

...
Akash Network (AKT), децентрализиран алткойн за облачни изчисления, отбеляза значителен
Коментари Харесай

Този алткойн завърши успешно актуализация на мрежата си – какво се случи с цената?

Akash Network (AKT), децентрализиран алткойн за облачни калкулации, означи забележителен растеж от 44% след приключването на обновяването на главната мрежа на 2 май.

Към момента на писане на публикацията AKT се търгува на цена от $5.59, отбелязвайки удивително нарастване по отношение на предходната си стойност от към $4 преди стартирането на версията „ “ по-рано този месец, отразявайки 40% растеж за последните 30 дни.

Akash Network служи като децентрализирана облачна мрежа с отворен код, поддържаща разнообразни приложения и организации в региона на децентрализираните финанси (DeFi), както и машинното образование, блокчейн и изкуствен интелект (AI).

Според плана неотдавнашното възобновяване е подобрило ръководството и следенето на оторизираните AKT , като в същото време е оптимизирало процеса на даване на безплатни средства за разрастване.

House of Chimera, компания за блокчейн изследвания, акцентира забележителния напредък на екосистемата на Akash Network през първото тримесечие на годината. През първото тримесечие планът генерира над $140,000 доходи, което е доста нарастване по отношение на $100,000 през четвъртото тримесечие на 2023 година и по-малко от $20,000 през третото тримесечие.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР