Eigenlayer, протоколът за повторен стейкинг (restaking) на Етериум, започна процеса

...
Eigenlayer, протоколът за повторен стейкинг (restaking) на Етериум, започна процеса
Коментари Харесай

Eigenlayer стартира процес на заявяване на EIGEN токени

Eigenlayer, протоколът за още един стейкинг (restaking) на Етериум, стартира процеса на заявяване на токени, което дава опция на потребителите да придобият полагащите им се EIGEN токени за награди от Сезон 1, Фаза 1.

Въпреки това Eigenlayer възнамерява да вкара нови функционалности през идващите месеци, като предварителната целева дата е 30 септември, когато EIGENтокените ще подлежат на прекачване. Процесът на предявяване на искания ще завърши на 7 септември, а потребителите, които пропуснат този период, ще изгубят своите токени.

Интересното е, че EIGEN токените не са налични за консуматори в над 30 юрисдикции, в това число Съединени американски щати, Русия, Китай и Канада. Освен това множеството адреси на VPN сървъри са неразрешени за заявяване на токените.

Около 6.05 % от общото предложение на EIGEN е отключено посредством сегашния развой на заявяване, като се чака още 0.7 % да бъдат отключени в средата на юни за участвалите във Фаза 2. Тази фаза ще разшири опцията за предявяване на искания за потребителите на Kelp, Pendle, Equilibrium и други сходни приложения.

Потребителите, които са стейкнали Етериум или неговите ликвидни деривати за стейкинг в Eigenlayer преди 15 март, както и тези, които употребяват ликвидни токени за стейкинг (LRT), понастоящем могат да заявят своите награди. Освен това потребителите, които са направили още един залог в Eigenlayer сред 15 март и 29 април, могат да заявят бонус от 100 токена в този момент, като по-голямата част от поръчките им ще бъдат налични в средата на юни.

 

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР