Неотдавнашният спад на пазара повлия на различни криптовалути, включително Solana

...
Неотдавнашният спад на пазара повлия на различни криптовалути, включително Solana
Коментари Харесай

Solana среща важна съпротива при $142 – какво означава това?

Неотдавнашният спад на пазара повлия на разнообразни криптовалути, в това число Solana (SOL), която се приближи до сериозно равнище на поддръжка, което е основно за нейната бъдеща траектория.

Вчера SOL записва 5% спад като все още на писане на публикацията цената на актива възлиза на на $145, като може да се похвали с пазарна капитализация над $64 милиарда, което го нарежда като петия по величина криптоактив.

Низходящата наклонност докара до понижаване на претегленото въодушевление на SOL, което отразява преобладаващите мечи настроения, дружно със спад в обществения размер, сигнализирайки за понижена известност измежду крипто запалянковците.

Анализирайки графикаа на SOL, излиза наяве, че токенът се приближава до решаващо равнище на поддръжка към $142. Ако Solana тества и задържи тази поддръжка, вложителите може да чакат евентуално възобновяване. Въпреки това, пробив под това равнище може да докара до неподходящи последствия.

[readmoer id= ”110382″]

Проучвайки данните от Santiment, се следи, че открития интерес на SOL е намалял в тандем с цената му, което допуска евентуално превръщане на продължаващата наклонност.

Въпреки това, нарасналият % на финансиране на SOL поражда угриженост във връзка с ценовото му деяние, съчетано с понижаване на съотношението на дълги и къси позиции, сигнализирайки за преобладаващо мечо въодушевление.

Като се имат поради тези индикатори, има опция цената на SOL да спадне под равнището на поддръжка от $142. Индексът на относителната мощ (RSI) е в сходство с мечите настроения, показвайки низходящ тренд. Има обаче някои позитивни знаци, като да вземем за пример MACD, показващ възходящи трендове и Chaikin Money Flow (CMF), показващ признаци на евентуално нарастване на цената след внезапен спад.

Ако SOL сполучливо тества поддръжката от $142, вложителите може да станат очевидци на възобновление към равнището на опозиция от $160. Въпреки това, в случай че SOL не успее да задържи тази поддръжка, цената му може да падне внезапно към идващото равнище на поддръжка към $120-$125 през идващите дни, което съставлява най-лошия сюжет.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР