Рут Лангсфорд обсъди какво ще се случи, ако се раздели

...
Рут Лангсфорд обсъди какво ще се случи, ако се раздели
Коментари Харесай

Рут Лангсфорд признава, че „няма да бъде приятелка“ с Иймън след развода в открит чат

Рут Лангсфорд разиска какво ще се случи, в случай че се раздели с Иймън Холмс години преди изненадващото им известие за бракоразвод в открит клип.

Телевизионната двойка разгласи шокиращата си разлъка този уикенд след 14 години брак след месеци на спекулации. Рут и Иймън, които бяха дружно в продължение на 27 години, споделят 22-годишен наследник на име Джак и бяха най-известни с представянето на „ Тази заран “ дружно.

Въпреки това през 2020 година двойката беше изхвърлена от дневното шоу на ITV. Рут остана в ITV и продължава да работи по Loose Women, до момента в който Eamonn разкритикува някогашния си шеф и продължи с GB News. По време на блокирането на ковид някогашната двойка се появи в изявление дружно, където признаха, че „ имат потребност от пространство “ един от различен.

Eamonn разкри, че единственият път, когато в действителност са взаимодействали един с различен, е бил, когато са работили дружно. „ Въпреки че живеем дружно, не сме в действителност дружно, не гледаме една и съща телевизия, Рут харесва собственот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР