Британски крайбрежен град сега процъфтява, тъй като микробизнесите се насочват

...
Британски крайбрежен град сега процъфтява, тъй като микробизнесите се насочват
Коментари Харесай

Живописен крайбрежен град в Обединеното кралство внезапно процъфтява, тъй като нови фирми се стичат в района

Британски крайбрежен град в този момент процъфтява, защото микробизнесите се насочват към местоположението в Източен Девън и има трагичен растеж единствено за 12 месеца.

Сидмут е малко градче в Девън, с аспект към Ламанша, с население малко над 12 500 души. Това е измежду най-бързо разрастващите се региони в страната за микробизнеси - тези с по-малко от 10 чиновници - което го прави гореща точка за бизнесмените.

Има десетки нови микробизнеси, които се отварят с отчета Venture Forward на GoDaddy, картографиращ повече от 600 000 предприятия в цяла Англия, с цел да намерите „ гъстотата на микробизнеса “ във всяка област по отношение на всеки 100 поданици.

Анализът откри 23% растеж на гъстотата на микробизнеса в Източен Девън през последната година. Сидмут се намира на Джурасик Коуст и е заобиколен от провинция и плажове, отличени със Син байрак. Тъй като е морски курорт, градът има доста регентски сексапил и е бил харесван от кралица Виктория. Има доста места за извършване на покупки, хранене и обсъждан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР