Крилото на ЦСКА Георги Йомов се е контузил на тренировката

...
Крилото на ЦСКА Георги Йомов се е контузил на тренировката
Коментари Харесай

Ясен Петров за Георги Йомов: Ние го подкрепяме изцяло, в момента е контузен

Крилото на ЦСКА Георги Йомов се е контузил на тренировката на националния тим в събота вечер. Новината заяви селекционерът Ясен Петров. Той от няколко дни приготвя избраниците си в Разград, където България ще семейства на Северна Македония (на 2 юни от 19:00 часа) и на Грузия (5 юни от 21:45 часа).

Петров беше запитан за Йомов, чието име беше забъркано в скандал със пукотевица на столична бензиностанция. " Ние го поддържаме напълно. Целият тим го поддържа. Неприятното е, че през вчерашния ден стана една лека травма с него. Надявам се, че ще се възвърне до мачовете. Йомов е част от тима и се надявам, че ще помогне ", разяснява пред Българска национална телевизия националният селекционер.

" Надявам се на огромен фенски интерес. Дано почитателите ни поддържат. Ако не си слагаме огромни цели, не виждам по какъв начин ще израстваме като тим. Целта до момента беше да подмладим състава, в този момент имаме добра сплав сред опит и младост. Дойде времето за резултати. Преди малко имахме видео анализ от мача с Хърватия, уповавам се да сме извадили поуките и тимът ни да играе по различен метод на 2 юни против Северна Македония. Думичките, които са ми в глава, това което желая от футболистите - нападателни, дръзки и умни ", сподели още Ясен Петров.

" Божидар Чорбаджийски и Пламен Гълъбов ги следим непрекъснато и доста откровено се надяваме да оказват помощ на тима. Антон Недялков не желая да разясня, извънредно доста разчитаме и на него. Нормално е да има повече играчи от Левски - повикахме петима. Отборът бележи огромен напредък ", изясни експертът.

" В момента в международния футбол нещата са доста изравнени. Италия не съумя да се класира за международно състезание, а е европейски първенец. Не желая да мисля за Грузия и Гибралтар, в този момент мислим за 2 юни, а по-късно за другите тимове “, сподели още Петров.

След семействата в Разград, на " лъвовете " предстоят две гостувания (също за Лигата на нациите) - на Гибралтар (9 юни) и Грузия (12 юни).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР