Android TV и Google TV приставките остават популярен начин за

...
Android TV и Google TV приставките остават популярен начин за
Коментари Харесай

Android 14 за телевизорите стана по-бърз, по-стабилен и получи режим картина в картина

Android TV и Гугъл TV приставките остават известен метод за прибавяне на смарт функционалности и стрийминг услуги към елементарен тв приемник. Въпреки че развиването на тази платформа нормално е по-бавно от Android за смарт телефоните, Гугъл не не помни за това и на I/O конференцията показа Android 14 за тв приемниците.

В обновената операционна система, компанията предлага редица нови функционалности и настройки. Гугъл споделя, че Android 14 за тв приемниците е „ по-бърз и по-отзивчив “ от предходните версии. Това е доста усъвършенстване, поради проблемите със заекването и замръзването, които изпитват някои стрийминг-устройства, изключително тези с лимитирана RAM.

Освен това се оферират и нови режими за икономисване на силата. Вече са налични три разнообразни режима за икономисване на силата, които се дефинират въз основа на мрежовите функционалности.

Гугъл също по този начин уголемява и опциите за досегаемост, в това число и корекцията на цветовете, „ разширени “ текстови варианти и „ усъвършенствана “ навигация. Новата версия на софтуера също по този начин разрешава на разработчиците на приложения да предотвратят възпроизвеждането на наличие, когато входният сигнал на тв приемника е включен или изключен.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР