Кремъл подготвя таен план за евакуация на руския диктатор Владимир

...
Кремъл подготвя таен план за евакуация на руския диктатор Владимир
Коментари Харесай

Украински медии: Путин се готви да избяга в Латинска Америка

Кремъл приготвя скришен проект за евакуация на съветския деспот Владимир Путин в Латинска Америка при положение на проваляне на Русия във войната против Украйна.

Това съобщават украински медии, базирайки се на някогашния създател на речи на Путин - Абас Галямов. По думите му планът се назовава " Ноев ковчег " и организацията му започва напролет на тази година.

Отбелязва се, че в началото Китай е бил считан за подобаваща дестинация на Путин. Но Кремъл почнал да се притеснява, че китайците не обичат губещите. Затова в приоритет за евакуация се трансформирали Аржентина и Венецуела.

Галямов твърди, че " Ковчегът " се ръководи от ръководителя на " Роснефт " Игор Сечин, за който се твърди, че има положителни персонални връзки с президента на Венецуела Николас Мадуро.

Съобщава се също, че освен Путин се готви за евакуация. Висши чиновници на Кремъл интензивно купуват недвижими парцели във Венецуела. Държавни чиновници от по-нисък сан си издействат позволение за престояване в Парагвай, Еквадор и Аржентина.

В сряда, 7 декември, по време на съвещание на Съвета за развиване на гражданското общество и правата на индивида Владимир Путин съобщи, че войната в Украйна може да се трансформира в " дълъг развой ". Той дефинира кражбата на украински територии за " важен резултат " от спора. Президентът на Руската федерация също по този начин посочи гордо, че " Азовско море е станало вътрешен водоем на Руската федерация ".

Путин добави, че " опасността от нуклеарна война нараства ", само че увери, че  " Русия няма да употребява ядрено оръжие първа ".
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР