Кремъл обяви днес, че ще отговори подобаващо на всякакви нови

...
Кремъл обяви днес, че ще отговори подобаващо на всякакви нови
Коментари Харесай

Москва обеща: Ще отговорим на нови американски санкции!

Кремъл разгласи през днешния ден, че ще отговори уместно на всевъзможни нови „ противозаконни “ американски наказания против Русия, и предизвести, че всевъзможни нови ограничения ще понижат възможностите за среща на президентите Джо Байдън и Владимир Путин, съобщи Ройтерс.

Запознати обявиха през вчерашния ден пред Ройтерс, че Съединени американски щати може да разгласят нови наказания против Русия още през днешния ден поради хипотетична интервенция в американските избори и злонамерена кибердейност. Наказателните ограничения ще са против няколко физически и юридически лица.

Кремъл отхвърля изказвания в Съединени американски щати, че Русия се е пробвала да се меси в президентските избори в Съединени американски щати през 2020 година или че е зад хакерска атака, обвързвана със „ СоларУиндс “.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че Москва ще изчака да види какво ще се случи със глобите преди да разяснява в елементи.

Очаква се Съединени американски щати и да експулсират съветски дипломати в границите на новите наказания, заяви Си Ен Ен. Това ще засегне дипломати, които работят в посолството във Вашингтон и в генералното консулство в Ню Йорк.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР