Красивата българка Ивет заслужено спечели титлата Мис Калифорния и сега

...
Красивата българка Ивет заслужено спечели титлата Мис Калифорния и сега
Коментари Харесай

Българка участва в конкурса „Мис Америка Интернешънъл“

Красивата българка Ивет справедливо завоюва купата " Мис Калифорния " и в този момент ѝ следва да взе участие в конкуренцията за влиятелната купа „ Мис Америка Интернешънъл “. Конкурсът ще се организира в Лас Вегас.

" За мен е чест да бъда удостоена с купата “Mис Калифорния 2020 ", споделя 29-годишната Ивет Д. Ардълийн в изявление за американско онлайн издание.

В конкуренцията за „ Мис Америка Интернешънъл “ вземат участие дами над 26 години, без пластични интервенции с бизнес усет.

" Много е вълнуващо, че имам опцията да показва моя щат. Тази купа има доста значима роля. Моята идея в състезанието ще бъде „ Борба против насилниците “, като по този метод се надявам да доближи до по-голяма публика за предварителна защита “, показа Ивет.

29-годишната хубавица е родена в София, само че от няколко години живее в Западен Холивуд, където си изкарва прехраната като модел. Нашенката е и носителка и на купата „ Мис Холивуд “, а сега е една от най-актуалните модели в региона, снимала корици за редица фешън издания, писа „ Телеграф “.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР