Красива местност край София обещава да приюти фамилията само след

...
Красива местност край София обещава да приюти фамилията само след
Коментари Харесай

Миро от “Каризма” налива над 1 милион в баровски имот край София

Красива околност край София дава обещание да приюти семейството единствено след четири месеца. Миро и брачната половинка му получават имота преди повече от година, като за задачата се бръкват съществено. Само земята коствала 350 000 евро, което за нашия стандарт си е колосална сума. Впоследствие изпълнителят не губи време и непосредствено ангажира хора, които да вдигнат къщата на фантазиите му.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от MIRO (@miro.bg)

Според осведомени тя към този момент е издигната и от тук насетне следва построяването както на басейн, по този начин и на градина, в която да се радват на усамотение. Предвид скъпите материали и надалеч не толкоз евтиния труд на майсторите предварителният бюджет от 1 млн. лв. доста се нараснал. За обзавеждането Миро и Ели се доверили на италиански експерти, които да работят върху персонализирани мебели съгласно усета им.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от MIRO (@miro.bg)

Така бижуто на фамилията край София дава обещание да погълне извънредно доста средства, а окончателният му вид очевидно се чака след четири месеца. Тогава семейството счита да се нанесе в готовия си парцел и към този момент необезпокоявано да се любува на всичките му улеснения. Някои от сътрудниците на Миро в сектора даже считат, че на път е и техен правоприемник. Затова и артистът толкоз забързал с осъществяването на плана.

Автор: show.blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР