Краси Аврамов, Антония Петрова-Батинкова, Атанас Месечков, певецът от Доминикана Джей

...
Краси Аврамов, Антония Петрова-Батинкова, Атанас Месечков, певецът от Доминикана Джей
Коментари Харесай

Цял куп звезди окупират 85-футова яхта за Summer Bright Awards

Краси Аврамов, Антония Петрова-Батинкова, Атанас Месечков, артистът от Доминикана Джей Керли, холивудският продуцент Зий Ребело, топ юристът Петър Николов, докторът по естетична медицина Алит Керимов, певицата Весела Маринчева и доста други ще се впуснат в морско премеждие с 85-футова яхта, на която на 5 август ще се проведат летните награди за бизнес и туризъм Summer Bright Awards.

Най-успешното морско събитие за втора поредна година се провежда от Балканска медийна асоциация с поддръжката на над 20 средства за всеобщо осведомление.
-->
Водещ на церемонията ще е авторката на предаване в Българското национално радио Анелия Торошанова. БНР е и общоприет медиен сътрудник на церемонията, като персонално шефът на радиото Милен Митев ще участва.

Събитието се организира в поддръжка на фамилии с репродуктивни проблеми, като по последни статистически данни те са над 200 000 в България.

Наградите Bright Awards се връчват за максимален принос на предприемаческия и туристическия отрасъл, като целят да се даде публичност на сполучливите управнически модели, ефикасните бизнес практики, съответно развиване на човешкия капитал, персонални качества и постижения. Да се подкрепи популяризирането и отличаването на положителните практики на черноморския бизнес и туризъм, да усили техните желания за по-добро качество на живот в района.

Компаниите получават опция да споделят своите триумфи с обществото. Отличените получават самопризнание за добре свършената работа и мотивация за изкачването на нови върхове. А техният образец и тяхната история предизвикват и въодушевяват всички останали, в това число започващи компании и младите бизнесмени, да се стремят към триумфа по честен метод.

Медийни сътрудници на събитието са: Българското Национално Радио, малките екрани България 24, Евроком и Канал 0, Радио Мая, вестник Стандарт, онлайн медиите pik.bg, епицентър.бг, blitz.bg, woman.bg, Столица.бг, actualno.com, Будна Варна, bnews.bg, liberta.bg, дромомания.бг, blife.bg, sofiainfo.bg, temida.tv, investbuild.eu и най-голямото Facebook списание HiLife.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР