Кралските скандали между британското кралско семейство наистина се превръщат в

...
Кралските скандали между британското кралско семейство наистина се превръщат в
Коментари Харесай

Принц Хари с нови обвинения към кралското семейство

Кралските кавги сред английското кралско семейство в действителност се трансформират в нещо като турски сапунен сериал. Принц Хари продължава да приказва за интригите в кралското семейство, видя Plovdiv24.bg .

Преди издаването на записките си " Spare ", които излизат на 10 януари, херцогът на Съсекс направи две нови изявленията, в които искрено разиска обтегнатите си връзки със фамилията си, както и решението си да приказва против подправените таблоидни истории, оповестени за него и брачната половинка му Меган Маркъл.

" Всеки път, когато се пробвах да приказвам уединено, имаше брифинги и приключване на информация и втълпяване на истории против мен и брачната половинка ми “, сподели Хари в филмов откъс на изявлението с Андерсън Купър, което ще бъде излъчено на 8 януари. 

След това Хари продължи да отбелязва другите способи, по които кралското семейство постоянно е предпазено в медиите против подправени злословия – което повтори по-ранно изказване, разкрито в документалните сериали на Netflix " Хари и Меган ".

" Чрез приключване на информация те ще приказват или ще проведат диалог с кореспондента и този сътрудник безусловно ще получи информация и ще напише историята “, продължи той, " и в основата на това те ще кажат, че са се свързали с Бъкингамския замък за коментар, само че цялата история е коментар от Бъкингамския замък ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР