Кой въобще може да предположи, че предназначението на верото съвсем

...
Кой въобще може да предположи, че предназначението на верото съвсем
Коментари Харесай

Други приложения на препарата за миене на чинии

Кой изобщо може да допусна, че предназначението на верото напълно не се свежда само за почистването на съдове и принадлежности? С тази пенлива течност домакините биха могли да се отърват от вредители, да подсилят косата си и още куп позитивни неща.

За какво още може да ни послужи препаратът за миене на чинии:
1. Унищожаване на плевелите
Препаратът за разчистване на съдовете служи интензивно за попречване на плевелите. С него съумяваме по отговарящ метод да се погрижим за околната среда, съвсем без никакви старания. Нужно е да си приготвим примес, включваща 4 литра бял оцет, чаена чаша сол и една чаена лъжичка веро.
С нея сполучливо ще отстраняваме растителните убийци, без намесата на хербициди!
2. Отървете се вечно от мравките
Никой не обича в дома му да се следят нашествия на мравки. Тези дребни и беззащитни живи същества са толкоз досадни, че биха могли да ни изкарат от равновесие.

 Как да изберете верните почистващи препарати Как да изберете верните почистващи препарати
На пазара има толкоз доста почистващи препарати, само че в последна сметка всички формули попадат в една от четирите обособени категории - дете...
Пригответе си разтвор, включващ вода и бял оцет, в съответствие 50:50. Добавете препарат за съдове и започнете борбата с мравките. Само след няколко минути няма да има и диря от неканените посетители. Страхотно е, нали?!
3. Подсилете тревата на двора
Ако някой преди време ви беше споделил, че с верото моравата ще е доста по-богата и наситена, надали щяхте да му повярвате. Всеки, който опитва този способ, ще се удиви от резултатите му.
Вземете пръскачката в ръце и я напълнете до горе с вода. Прибавете 350 мл бира и същото количество елементарна кола. Към приготвената течност прибавете 1 чаша веро, 1 чаша царевичен сироп и половин чаша вода за уста.
Веднъж на три седмици е изцяло задоволително да поливате тревата. Резултатът ще е главозамайващ.
 Почистващи артикули, които НИКОГА не би трябвало да смесвате Почистващи артикули, които НИКОГА не би трябвало да смесвате
Всички избираме да използваме естествени почистващи препарати, само че резултатите не всеки път са задоволително приемливи и се постанова да п...
4. Почистване на филтрите на климатика
Защо да купувате скъпи и нездравословни препарати, като можете сами да почистите до съвършенство филтрите на климатика? Трябва единствено да ги отстраните, да ги измиете под течаща вода с няколко капки препарат за съдове и те ще грейнат от непорочност. При по упорити замърсители използвайте четка за зъби и търкайте, до момента в който не бъдат изцяло отстранени.
5. За по-красива прическа
Колкото и да не ви се има вяра, верото е превъзходен артикул, който ще отстрани замърсяванията по скалпа и това по този начин неприятно омазняване. Прибавете няколко капки към измиващото средство и ще се очаровате от крайния резултат.
Косата ви ще наподобява доста по-чиста, здрава, енергична и витална!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР