Костадин Костадинов направи коментар по темата с изстреляната ракета в

...
Костадин Костадинов направи коментар по темата с изстреляната ракета в
Коментари Харесай

Костадинов: Солидарност за какво - че една ракета, независимо дали руска или украинска, е ударила трактор в Полша

Костадин Костадинов направи коментар по тематиката с изстреляната ракета в Полша. Според водачът на " Възраждане " би трябвало да се разбере дали тя е изстреляна от съветските или от украинските военни сили.

" До момента, в който военните дейности не се приближат към Дунавската делта и руснаците не стартират дейни дейности за преодоляване на към момента остатъчното украинско Черноморие, опасности за България няма. Но по-късно е прекомерно евентуално да има опасности и за нас, само че те ще бъдат прекомерно минимални, тъй като даже и да стигнат региона на делтата, там до българската граница има още 180 км, т.е. по-голям е рискът за Румъния “, съобщи Костадинов пред Народното събрание, представен от организация " Фокус ".

" Солидарност защо - че една ракета, без значение дали е съветска или украинска, да подчертаем и в двата случая вероятността е 99% да е заблудена ", попита той.

" Другият един % остава възможност украинците или руснаците преднамерено да са изпратили ракета, с цел да бомбардират полски трактор. Което мисля, че е по-скоро необикновено, в сравнение с допустимо. Солидарност за това, че някаква заблудена, без значение съветска или украинска ракета е блъснала трактор в Полша, няма смисъл да показваме. Както и на нас не беше изразена взаимност, когато къщата в Горна Баня беше бомбардирана. Не взаимност, опрощение не получихме тогава. Нека да ви напомня това нещо “, заключи водачът на " Възраждане ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР