Кошмарът на нарязаното 18-годишно момиче от Стара Загора няма край.

...
Кошмарът на нарязаното 18-годишно момиче от Стара Загора няма край.
Коментари Харесай

Злокобен чат! Мъж се заканва да довърши Дебора, после твърди, че е набеден

Кошмарът на нарязаното 18-годишно момиче от Стара Загора няма край. Мъж се закани да довърши започнатото от садиста Георги. А който прокуратурата и полицията го подгониха, излезе със известие, че е бил наклеветен, а чатът, в който взе участие - подправен.

" Малко й било на тази ***** Дебора ", " Георги трябваше да й отреже главата ", " Не ми пука! Без благосклонност, напряко гибел! Мисля да отида да довърша започнатото дори! Ще я довърша! ". Това е единствено част чата в мрежата, който взриви България през днешния ден. Думите са на старозагореца Мирослав Андонов. Той беседва с незнайно лице, което се пробва да го спре и вразуми.
-->
Чатът се появи през днешния ден във фейсбук, откакто в началото се появява в затворена женска група.

" Трябваше да има 800, а не 400 шева! ", написа още в чата Мирослав Андонов.  



Един от потребителите на мрежата, дал публичност на скандалния чат, е Милка Колдамова, която е известна в града като бранител на обществено значими дела и будната съвест на Стара Загора. Тя е майка на три девойки. Пред " 24 часа " дамата разкри, че по-късно този чат бил отстранен, а Мирослав Андонов обяснил първо, че профилът му бил хакнат, а по-късно - че има имитация и фотографията му е лепната върху непознат текст.  

По-късно самият Мирослав Андонов разгласява видео във фейсбук профила си, в което изяснява, че не той е писал известията.

" Тук съм по отношение на случилото се, чата, по отношение на момичето. Искам да кажа, че не съм писал нищо, не съм аз причинителят, някой ме е набедил. Направил ми е подправен чат. Знаете какъв брой е елементарно, знаете по какъв начин се случва. Не знам за какво на мен се е случило, само че е реалност. Аз ще се свържа с органите, подал съм тъжба. Ще виждам да направя всичко допустимо да потвърдя в действителност, че не съм бил аз, само че това е към този момент, което мога да направя. Да кажа, че не съм писал нищо в тази ситуация,
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР