Корупционни обвързаности между политиката и бизнеса в нормалните държави завършва

...
Корупционни обвързаности между политиката и бизнеса в нормалните държави завършва
Коментари Харесай

Сигнал до НАП: Пере ли милиони аптекарският бос Васил Маджаров? Вижте схемата с аптеки „36.6“

Корупционни обвързаности сред политиката и бизнеса в естествените страни приключва със съд и присъда. Дали е по този начин в България? Отговор на този риторичен въпрос може да потърсим в игрите, които върти в Пловдив аптекарският необут Васил Георгиев Маджаров, който стои зад веригата „ 36.6 “, призна източник от локалната дирекция на Национална агенция за приходите.

Засега ще маркираме единствено, че по оперативни данни съществували данъчни схеми за милиони, в дъното на които бил Васил Маджаров.

Не е необичайно, че врътките остават настрана от фокуса на приходната организация с помощта на чадъра, спуснат над бизнеса на аптекарския необут.

Естествено, протекцията не е „ про боно “, загатна източникът.

Реклама

За пловдивчани не е загадка, че експанзията на Васил Маджаров върви към този момент 20 години при всички управляващи, сменили се на върха във втория максимален град в България.

Васил Георгиев Маджаров отваря първата си аптека от веригата „ 36.6 “ по времето на измамилия българския народ министър председател Симеон Сакскобургготски – на 9 септември 2002-а. Вече са 36 точно с помощта на институционалния чадър, който получава в Пловдив през всичките тези 20 години в ущърб на съперниците си, твърди информаторът.

Маджаров бил прочут с ревността си към регионите, в които са ситуирани аптеките му – тук различен бизнесмен не можел да пробие, тъй като всеки, опитал се да отвори своя аптека, получавал гласовит пестник от градската администрация по сигнал, даден от Васил Маджаров и с причини, които учудващо добре обслужвали ползите на аптекарския необут.

Очаквайте ВТОРА част на следствието, с цел да разберете кои компании на Васил Маджаров са на специфичен доклад в Национална агенция за приходите, с цел да се пестят милиони от налози и по какъв начин аптекарският необут съумява да се оправи с конкуренцията

Инфо: Alarma.bg

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР