Кортни Кардашиян е известна със стриктния си режим на хранене.

...
Кортни Кардашиян е известна със стриктния си режим на хранене.
Коментари Харесай

Здравословният десерт на Кортни Кардашиян

Кортни Кардашиян е известна със прецизния си режим на хранене. Тя залага на кето диетата, само че това не значи, че не си разрешава да хапва и сладичко.

Риалити звездата е намерила метод да включи в ежедневното си меню пудинг с чия, който нормално хапва преди подготовка. Или пък в някоя мързелива неделя! Ето по какъв начин да го извършите:

Необходими артикули:

1 чаша бадемово мляко
2 с.л. сироп от агаве
1/2 ч.л. ванилов дестилат
1/3 ч.ч. чия

Добавки:
1 банан
1 манго
Канела
Малини
Тиквени семена
Боровинки
Кокос
Мента

 Здравословният десерт на Кортни Кардашиян

Начин на подготвяне:

В междинна купа деликатно разбъркайте бадемовото мляко, сиропа от агаве и ванилов дестилат, до момента в който се смесят добре. Добавете и семената от чия и оставете за към 30 минути. Разбъркайте още веднъж, покрийте и оставете в хладилника за през нощта. На идващия ден разделете пудинга в 4 чаши, прибавете мечтаните добавки към всяка купа и сервирайте.

Защо десертът е съвършен за вас?

Семената от чия са с богато наличие на противовъзпалителни омега-3 мастни киселини и фибри. Бананите пък съдържат захари, които ви дават сила за тренировката ви. Тиквените семена са с високо наличие на магнезий, което е от значително значение за положителната работа на мускулите. А канелата съдържа полифеноли, които съгласно проучванията, че спомагат за повишение вашата издръжливост във фитнес залата.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР