Корнелия Нинова започна да лъже и като вицепремиер и министър

...
Корнелия Нинова започна да лъже и като вицепремиер и министър
Коментари Харесай

Корнелия Нинова пак излъга - мобилните оператори все пак вдигат цените на услугите си

Корнелия Нинова стартира да лъже и като вицепремиер и министър на стопанската система. От два дни Vivacom предизвестява клиентите си, че подвига цените на услугите си, макар изказванията на Нинова в управническото й качество.

Преди ден от ведомството й разпространиха, че са издадени заповедите, с които се не разрешава на мобилните оператори да индексират цените на услугите си.

Нинова даже съобщи: " Потребителите са подложени на невиждан напън от увеличаващите се цени на всички артикули и услуги. Няма да позволим използването на нелоялни търговски практики, които в допълнение товарят фамилиите с непостижими разноски в тази рецесия. С всички благоприятни условия на закона ще пазиме потребителите от злоупотреби с правата им. Сега страната би трябвало да се погрижи за хората “.
свързани новини6584на 22.07.201630625преди 2 часа
Към известието бе прикачено и решението на Комисията за отбрана на потребителите, взето преди Коледа, съгласно което е нелоялна практиката да се трансформират изискванията по договорите по ред, който не е разказан в тях. В същия текст бяха посочени и общоприети условия по договорите, които съгласно Комисията за отбрана на потребителите и съгласно вицепремиера, не разрешават желаното от мобилните оператори нарастване на цените на услугите.

Кой знае за какво обаче се уточняваше, че заповедите се отнасят до мобилните оператори А1 и Теленор.

От два дни обаче Vivacom нападна клиентите си, че покачва таксата на всички свои услуги от следващата година. Ето какво гласи то, получено с днешна дата на мобилните им телефони:
свързани новини28202на 21.12.2021
" Уважаеми клиенти, по отношение на увеличението на цените на главните енергоносители и на съображение на Общите условия на Vivacom от февруари 2022 година цената на месечния абонамент ще бъде увеличена с до 1 лев с Данък добавена стойност за всяка услуга. Промяната ще бъде отразена в месечната сметка от февруари 1011 година Повече инфо на vivacom.bg/index ".

Това разкрива освен ясното желание на мобилните оператори все пак да усилят цените, а и отношението им към новите ръководещи и техните решения - нула внимание и нито грам вземане предвид.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР