След един месец страдания в Украйна заради военната инвазия на

...
След един месец страдания в Украйна заради военната инвазия на
Коментари Харесай

Ива Николова: ЦРУ призна, че войната в Украйна е дворцов преврат срещу Путин. САЩ не искат друг лидер на Русия. Къде сме ние, невежите продажници?

След един месец премеждия в Украйна поради военната инвазия на Русия Централно разузнавателно управление на САЩ най-накрая реши, че би трябвало да постави нещата по местата им пред целия свят. И да признае нещо, което се видя още на третия, в случай че не и в края на първия ден на войната.

В Русия се прави дворцов прелом против президента й Владимир Путин. Начело с част от генералитета, както се е случвало постоянно през вековете в тази страна.

Украйна е плацдармът на този дворцов прелом. Единстеният метод най-силният водач в този миг в света на фона на дементния Байдън, домакинята Урсула фон дер Лайден и всевъзможни паркетни европейски господа вид Макрон да бъде дискредитиран! Тежко дискредитиран посредством война, която унищожава възможностите му да стои повече на интернационалния терен като фактор.
свързани новини9450на 31.03.20225885на 30.03.2022
Очевидно службите за сигурност на Съединени американски щати са решили, че този ход е смъртоносен за самите тях. Убийствен е за личния им престиж и опит да дирижират света в качеството си на еднополюсния модел. Защото еднополюсният модел е заровен надълбоко в пръстта на Студената война. Тя не може да бъде реанимирана. Тя ражда единствено отпор против тези, които се пробват да я реанимират - против Съединени американски щати.

Оставяме настрани икономическите провали. Има и други - ценностни. И те, за разлика от икономическите, са непреодолими.

Няма по какъв начин да си вдигнал шлюза и след това да го затръшнеш още веднъж. Тогава агресорът - не против една или друга страна, а против жителите на целия свят - ставаш ти. Става Съединени американски щати. Това не ражда обич. Това ражда протест. Всяка лимитирана независимост ражда протест. Съединени американски щати няма потребност от протест против себе си. Особено след неуспеха на личната си вътрешна политика и целия джендърско-либерален напън върху света. Тя се самодискредитира. За клакьорите им тук и там, в това число и у нас, това към този момент е приключен факт.
свързани новини8125на 30.03.2022
" Имаме информация, че Путин се е почувствал измамен от съветските военни, което е довело до непрекъснато напрежение сред Путин и военното му управление " , декларира Кейт Бедингфийлд, шеф по връзките на Белия дом. " Смятаме, че Путин е дезинформиран от своите съветници за това какъв брой зле се показват съветските военни и по какъв начин съветската стопанска система е осакатена от глобите, тъй като неговите висши съветници се опасяват да му кажат истината " , добавя още тя.

Горкичкият Путин! Ама той бил измамен. Ама той бил някакъв дементен Байдън, който може да водиш за носа. И да се губи из близките кафенета.

Само кръговиден дръвник не може да разчете това обръщение на Белия дом, стъпващо на информацията на техните служби. На Централно разузнавателно управление на САЩ.

А то е ясно като бял ден. Срещу Путин се прави дворцов предват, предвождан от група военни, ангажирани с въпреки и немощните, само че съществуващи сили в Русия, които са наясно, че той е пожизнен водач на голямата страна и международна мощ тъкмо като патриарх. Естествено, с неговите персонални законови манупулации. Но неговото елиминиране е невероятно, с изключение на с дискредитиране на международно равнище, което да го направи неосъществим сътрудник на който и да било.

Войната в Украйна е тъкмо подобен сюжет. Както всяка война. Съединени американски щати знае това от персоналния си опит. Нейната война в Косово и всичките й цветни революции в Близкия Изток против личните й протежета я сринаха като престиж. Вече никой не обича Съединени американски щати. Никой не обича агресора.

И Путин трябваше да стане агресор.

Само че точно войните в Близкия Изток лишиха Съединени американски щати от въздействие там. Защото на мястото на контролируемите им протежета застанаха некотролируеми субекти, които единствено не престават дискредитацията им. Включително и като терористи.

Навални на мястото на Путин? Като сътрудник на Съединени американски щати? С дърдорството му за яхти и парцели на Путин? Та той не се бори за мястото на Русия в света. Той се бори за мястото на Путин в Русия. Защо това да е по-добре за Съединени американски щати?

Също като Зеленски. Накупил милионни имения в Италия и Съединени американски щати. На гърба на американския съпорт за него, с цел да им обезпечи тържеството. Е, не им го обезпечи. Хленчи артистично по медиите, само че резултат няма. Ръкоплясканията на заинтригуваните фактори не се броят. Човекът е артист - единственото, за което копнее, с изключение на благосъстоянията, са ръкоплясканията.

Само че Съединени американски щати желае сътрудник, въпреки и конкурент, а не клоун. Съединени американски щати, въпреки и под управлението на дементния Байдън, е велика мощ. На тях не им трябват създавани и отхранвани палячовци. На тях им трябват международни водачи. Дискредитирането на международния водач Путин е смъртоносно за тях. Защото презират клакьорите си повече от своите врагове. Стара е максимата: заслужен те прави съперникът, а не клакьорът.

Днес Съединени американски щати призна тактическата си неточност да поддържа кракьорските потивници на Путин, които не виждаха различен метод да го смъкват, с изключение на да го дискредитират. Защото видя тяхната беззащитност и отпадналост - във войната в Украйна. В дехуманитарната война в Украйна. А истината за всяка война постоянно лъсва. Рано или късно. Лъсва.

И Съединени американски щати заговориха за дворцовия прелом против него, който са инспирирали. Ако тази война в действителност беше водена от въоръжените сили на Русия, Украйна от дълго време нямаше да съществува. Протакането й е сюжет по отстраняването на Путин.

След повече от месец Съединени американски щати откри, че не желае това. Установи, че желае предвидимия сътрудник Путин, а не отхранваните си клакьори, от които не знае какво да чака.

И го оправда: измамен е. Всъщност, оправда себе си: подведоха ни. Така няма да спечелим. Така ще загубим всичко. Както изгубиха всичко последователите на възродения от самите тях Хитлер.

Съединени американски щати нямат интерес да изгубят всичко. Съединени американски щати имат интерес да са велика мощ в свят, който е пълностоен. И там очевидно е победило благоразумието на Кисинджър. Затова се разкайват за неверната тактика и дават рамо на Путин да надделее в Русия. Разбрали, че няма по какъв начин да решат вътрешнополитическите несъгласия в тази велика страна с методите, приложени в Близкия Изток.

Остава да решим единствено въпроса какво вършим у нас. Къде сме ние?

Ах, ах, какво разчекнато състояние на незнание и продажничество! И на Изток, и на Запад. И по какъв начин ще отговорим на въпроса на Патриарха: " Питат ли ме дей зората? ". Дей страната бе, угодници на Изток и на Запад?

Или най-накрая да си отговорим на въпроса за какво в XXI век продължаваме да бъркаме здравия разсъдък с бърканите яйца.

Това, че ни ръководят бъркани яйца, виждат към този момент даже малолетните. Но това, че вкарват България в девиантните си мании, не може да разреши никой от нас.

Вашата кака на ул. " Козяк " към този момент ви го изясни, като внезапно и уверено ви упрекна в неистина около престъпния ви меморандум с " Gemcorp " за интервенция на американското посолство.

Сега е време да ви изясни какво споделиха и от Белия дом. И тогава и ние ще ви разбираем къде ви е мястото. В небитието, измамници! Марш от страната, малоумни предатели!
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР