Корнелия Нинова показа мускули на бунтарите в партията, които свикаха

...
Корнелия Нинова показа мускули на бунтарите в партията, които свикаха
Коментари Харесай

Нинова показа мускули на бунтарите. Защо им се изрепчи?

Корнелия Нинова сподели мускули на бунтарите в партията, които свикаха през главата й ново съвещание на пленума. В събота Националният съвет на Българска социалистическа партия одобри на автограф решение за конгрес на 22 януари и за упълномощаване на Нинова за договаря за кабинет. Една трета от висшите социалисти обаче направиха подписка за ново съвещание на пленума.

Утре няма съвещание на Народно събрание на Българска социалистическа партия, нито подписка за свикването му, отсече през днешния ден Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия, разпространявайки нарочна позиция по случай.  

Някой желае да провали договарянията за държавно управление, разгласи още бюрото.

Ето позицията на ИБ на Българска социалистическа партия:

Във връзка с популяризираната информация, че по искане на 1/3 от членовете на Народно събрание на Българска социалистическа партия е свикано присъствено съвещание на Народно събрание на Българска социалистическа партия на 23.11.2021 година ви осведомяваме, че:

1. До този миг в отдел " Деловодство " на Народно събрание на Българска социалистическа партия не е импортирана подписка с 1/3 от членовете на Съвета, каквото е условието на чл.16 от Правилника за организацията и активността на Народно събрание

2. На имейли на членове на Народно събрание е изпратен текст за привикване на съвещание с прибавен лист на 64 души без нито един автограф от тях. Така наречената подписка е без подписи.

3. Изпратеният текст е от [email protected].  В Българска социалистическа партия няма такава записана конструкция. Такива се основават при изискванията и реда на чл.37 и член 38 от Устава на Българска социалистическа партия.

4 .Поради изложените аргументи на следващия ден няма да има съвещание на Националния съвет.

5. За нас е явно, че се основава изкуствено напрежение, с цел да се блокират договарянията за сформиране на държавно управление.

6. Молим уважавани медии да не тиражират подправени вести.

Изпълнително бюро на Народно събрание на БСП
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР