Копенхаген иска вратаря на Славия Светослав Вуцов, твърди”Тема Спорт”. Датският

...
Копенхаген иска вратаря на Славия Светослав Вуцов, твърди”Тема Спорт”. Датският
Коментари Харесай

Копенхаген иска сина на Вили Вуцов

Копенхаген желае вратаря на Славия Светослав Вуцов, твърди”Тема Спорт”. Датският гранд даже е изпратил съответна оферта преди затварянето на летния трансферен прозорец, само че до договорка не се е стигнало.

Тимът, който в профил Локомотив Пловдив в Лигата на конференциите, желае мощно младежкия национал в състава си и през зимата още веднъж ще се опита да го притегли. След дуела с ЦСКА - София името на Вуцов доста нашумя. Той избави дузпа и куп положения, а президентът на Славия Венцеслав Стефанов разкри, че за стража е имало оферта от чужбина за 2 милиона евро.

Според осведомени предлагането е било точно от Копенхаген. Датчаните са предложили много прилични персонални условия за 19-годишния вратар, само че е било преценено, че е по-добре да се изчака с вярата, че със мощните си игри Вуцов ще притегли погледите и на още по-големи европейски клубове.

Преди година Славия към този момент продаде собствен вратар в чужбина. Гръцкият юношески национал Антонис Стергиакис беше продаден в британския Блекбърн. Самият Вуцов в диалози с управлението на Славия е бил безапелационен, че у нас ще пази единствено на вратата на “белите”, а желанието му е да бъде трансфериран в чужбина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР