ПОПУЛЯРНА звезда на TikTok в Ирак беше застреляна в колата

...
ПОПУЛЯРНА звезда на TikTok в Ирак беше застреляна в колата
Коментари Харесай

Иракската звезда на TikTok Ом Фахад беше застреляна от въоръжен мъж, представящ се за шофьор на доставка, след като инфлуенсър беше вкаран в затвора за „неприлични“ видеоклипове

ПОПУЛЯРНА звезда на TikTok в Ирак беше убита в колата си от въоръжен мъж, представящ се за водач на доставка, иракска сигурност споделиха публични лица.

Ом Фахад, чието същинско име е Гуфран Савади, беше убита пред дома си в Багдад една година откакто беше вкарана в пандиза за „ нарушавания на морала “.

Източник по сигурността сподели нападателят, който дойде с мотоциклет, наподобява се преструваше, че доставя храна, когато простреля инфлуенсъра.

Ом Фахад, който има близо половин милион почитатели в TikTok, стана прочут с лекотата -сърдечни видеоклипове, на които тя танцува на иракска музика, облечена в прилепнали облекла.

Миналата година иракското държавно управление започва акция за изчистване на наличие в обществените медии, което съгласно него нарушава иракския „ морал и обичаи “.

Беше основана комисия на вътрешното министерство, която да претърсва TikTok, YouTube и други платформи за клипове, които счита за обидни.

През февруари 2023 година Фаха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР