Жоржиньо нарече предизвикателството за титлата на Арсенал този сезон красиво

...
Жоржиньо нарече предизвикателството за титлата на Арсенал този сезон красиво
Коментари Харесай

Жоржиньо подписва нов договор с Арсенал и прави предизвикателна претенция към титлата на топчиите

Жоржиньо назова предизвикването за купата на Арсенал този сезон „ красиво пътешестване “, откакто подписа краткосрочно удължение на контракта с водачите във Висшата лига. 32-годишният полузащитник на Италия се причисли от Челси за 12 милиона паунда през януари 2023 година с контракт за 18 месеца.

И спечелилият в Шампионската лига оказа значимо въздействие на и отвън терена, с цел да накара топчиите да вземат до алтернатива за различен сезон. Жоржиньо, който има 35 мача за Арсенал през тази акция, сподели: Наистина съм доста благополучен да остана, тъй като е привилегия да бъда част от това семейство. Начинът, по който се усещах зает и по какъв начин се усещах в действителност на положително място. Не постоянно е по този начин, тъй че когато почувствате нещо сходно, това е нещо значимо. "

Арсенал доближи осминафиналите на Шампионската лига за първи път от 2010 година, преди да загуби от Байерн Мюнхен. И те водят Манчестър Сити с една точка в последните две седмици от сезона, макар че защитаващият купата си има мач по-малко.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР