Британците останаха стъписани, след като живописен“ британски град беше наречен

...
Британците останаха стъписани, след като живописен“ британски град беше наречен
Коментари Харесай

„Живописният“ град, обявен за „най-депресиращото място“ в Обединеното кралство – но не всички са съгласни

Британците останаха стъписани, откакто „ изящен “ английски град беше наименуван най-депресиращото място за живеене в страната.

Falmouth не е това, което нормално идва на разум, когато си визиите тъмно крайбрежно населено място. Градът в Корнуол е прочут с разпръснатите си плажове около третото по величина пристанище в света, както и със относително слънчевото си време.

Но макар привидния си сексапил, регионът се трансформира в адресат на нежелано самопризнание. Според ILiveHere Фалмут е най-депресиращото място, което да назовем дом в цялата нация, изпреварвайки дългогодишния притежател на купата Питърбъро.

" Трябва да признаем, че не знаем безусловно нищо за Фалмут ", уеб сайтът Прочети. „ Потърсихме го в Гугъл, наподобява картинно, само че сме сигурни, че е фасада, на която търгува, и кои сме ние, че да слагаме под подозрение мъдростта на тълпата? “

И новината пристигна като потрес както за посетителите на района и жителите. „ Бих предположил, че Сейнт Остел, с какво, по дяволите, Фалм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР