Концептуалният мобилен дисплей NxtWear G бе представен за първи път

...
Концептуалният мобилен дисплей NxtWear G бе представен за първи път
Коментари Харесай

Очила вместо огромен телевизор

Концептуалният мобилен екран NxtWear G бе показан за първи път от TCL на CES 2021. Сега компанията разгласи началото на серийното произвеждане на устройството, което ще излезе на пазара през юли на цена от 680 $. NxtWear G в началото ще се предлага на пазара в Австралия, само че след това ще стартира да се продава и в други страни по света.
 Очила вместо голям тв приемник

В изказването се отбелязва, че NxtWear G в показаната настройка не е VR или AR устройство, а работи като външен екран за портативна мобилна джаджа или преносим компютър. Технически NxtWear G съставлява двоен 1 080-пикселов Micro OLED панел на Sony, който симулира гледане на наличие на 140-инчов екран.

 Очила вместо голям тв приемник

Преносимият екран работи с телефони, таблети и преносими компютри, които поддържат USB-C DisplayPort, в това число най-новите MacBook, iPad Pros и Samsung S21 смарт телефони. Очилата се свързват с устройството, показвайки наличие на екран 16:9 непосредствено пред очите на потребителя. Високоговорители, интегрирани в рамката, се употребяват за предаване на звука.
 Очила вместо голям тв приемник

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР