Консумацията на определени продукти помага за увеличаването на гръдната обиколка!

...
Консумацията на определени продукти помага за увеличаването на гръдната обиколка!
Коментари Харесай

10 продукта, с които ще се радвате на красив бюст и талия

Консумацията на избрани артикули оказва помощ за увеличението на гръдната обиколка! Звучи неуместно, нали? Сякаш можем да изпием чаша мляко и незабавно да се сдобием с обилен бюст?

Учените са потвърдили, че размерът на гръдната обиколка зависи от равнището на хормона естроген в организма. Именно на него се дължи и привлекателността на женската фигура. Когато в организма ни има недостиг на това вещество, тялото ни е плоско като дъска и от всички тези закръглени форми, за които толкоз мечтаем, няма и диря.

С помощта на естрогена фигурата ни може да стане доста по-женствена. Този хормон се създава в яйчниците. Но можем да си го прибавим и посредством използването на някои артикули, които съдържат растителен " фитоестроген ".

Разбира се, че не би трябвало да чакаме някакви умопомрачителни резултати, похапвайки сходни храни. И въпреки всичко няма да си навредим с нищо! Консумацията на въпросните артикули се предлага и при менопауза, когато равнището на женските хормони се намалява доста.

Соево мляко, соя и нормално мляко

Соевото мляко е богато на протеини. В него се съдържа нараснало количество изофлавони, които са сходни на естрогена. Добре е да пиете по чаша соево мляко всеки ден. В кравето мляко пък има естроген, пролактин и прогестерон. Експертите предлагат да се пое по една чаша заран и една чаша преди лягане.

Кашу, орехи, фъстъци и пекан

Ядките съдържат доста потребни мазнини и протеини. Те са незаменими и за работата на сърцето и мозъка.

Корен Донг куай

" Женска " тонизираща билка, която оказва помощ за възобновяване на силата и ефикасното систематизиране на хормоните в организма. Стимулира увеличението на гърдите и оказва помощ в битката с заболяванията, подпомагайки изработването на примес от натурален прогестерон.

Билката може да бъде изсушена и сварена и да се добави към чай или чорба.

Листни зеленчуци

Спанакът и зелето са богати на фитоестрогени. Също по този начин съдържат антиоксиданти, калций и желязо.

Морски артикули

В стридите, ракообразните и водораслите се съдържат високи равнища на манган, които спомагат за увеличение равнището на половите хормони в женското тяло.

Добре е морските артикули да се пекат, а не да се пържат и да се употребяват три пъти седмично.

Семки

Слънчогледовото, анасоновото, тиквено и ленено семе са отлични за консумация. Те могат да се ядат просто по този начин, или да се прибавят към главните ястия и салати.

Семена от сминдух

Те освен предизвикват загубата на тегло и усъвършенстват здравето на косата, само че също по този начин са богати на фитоестрогени. Можете да втриете масло от сминдух в гърдите си, с цел да подобрите формата им.

Плодове

Папаята е извънредно потребна както за гърдите, по този начин и за матката. Пресните плодове, ягодите, черешите и боровинките са богати на естроген.

Растителни масла

Лекарите поучават да не изключвате растителните масла от менюто си, само че предлагат да не се увличате, с цел да не съжалявате!

Зехтинът се счита за едно от най-ефективните средства за увеличение на гърдите в домашни условия. Редовният масаж с него ще ви помогне да ги извършите меки и еластични. Освен това зехтинът може да помогне за понижаване на риска от рак на гърдата.

Пилешко месо

Пилешкото месо е естествена храна, потребна за всички, които се нуждаят от спомагателни женски хормони. Учените са разкрили, че консумирането на пилешко може да помогне за възстановяване на фигурата. Можете умерено да си го похапвате два пъти на ден, като най-добре е да го консумирате печено, а не пържено.

Отличен метод да стимулирате растежа на гърдите по натурален метод или да коригирате формата им са физическите извършения (лицеви опори), масажът, както и носенето на подобаващ сутиен.

Източник: jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР