Константин винаги е залагал на забавно съдържание в социалните мрежи

...
Константин винаги е залагал на забавно съдържание в социалните мрежи
Коментари Харесай

Смях в залата: Константин хвана сопата и подгони кози

Константин постоянно е залагал на занимателно наличие в обществените мрежи и е подготвен на какво ли не, с цел да разведри почитателите си. Поредното доказателство за това е последното му видео, което отразява неволите му в квартал " Бояна ", където е тузарската му къща. 

Оказа се, че артистът от дълго време е сърдит на козичките, които от време на време се разхождат към дома му, защото обичат да си похапват от борчетата на двора на имението му. Във видеото Константин се вози в спортната си кола, дружно със сина си и по време на разходката се натъкват на стадо кози. Коцето обаче този път е бил квалифициран за " срещата " със тояга, която употребява, с цел да ги изгони.
                             

„ Виждаш ли ги, тате, ей тия животинки ми ядат борчетата? Нали знаеш това дърво защо съм го взел, да не ти демонстрирам какъв брой съм им гневен ", изяснява Коцето и вади дебелата пръчка. След това слиза от автомобила и потегля да гони животните с тоягата, като приключва преследването сега, в който не завият по другата улица.

 

Малко след спринта, който дръпна, Коцето и наследникът му се разхлаждат в басейна, излиза наяве от идващото стори на фолкзвездата в обществената мрежа.

 Константин

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР