Конкурсът Drone Photo Awards показва някои от най -добрите снимки,

...
Конкурсът Drone Photo Awards показва някои от най -добрите снимки,
Коментари Харесай

Най-добрите снимки от конкурса Drone Photo Awards 2021

Конкурсът Drone Photo Awards демонстрира някои от най -добрите фотоси, направени с дронове, които оферират невероятна панорама от птичи взор на нашата планета. 

Фотографът Phu Khanh Bui прави тази фотография във Виетнам. По време на пълнолунието през юли, като част от виетнамската просвета, дамите обличат обичайните си костюми, наречени Ао Дай, по случай Фестивала на цветния фенер.

Тази фотография е направена от брега на река Буриганга по време на пандемията в Бангладеш. Снимката е направена от Md Tanveer Hassan Rohan.

Фотографът Кристиан Стигел е направил тази фотография в Rønnede Camp Adventure в Дания. „ Направих тази фотография в гората … доста рано сутринта. Това е новопостроена кула, която е висока 45 метра ”.

Тази изключителна фотография демонстрира крайбрежието на Мъртво море в Израел, с бели чадъри на плажа. Гилад Топаз изяснява: „ Управлявах дрона си и внезапно забелязах поле с чадъри в красива форма “.

Акули покрай град Хадера в Израел. “Топлата вода притегля риби и хищници. Каякари, водолази и плувци отиват и гледат този неповторим естествен феномен. “Дронът може да снима сцената, без да се намесва в подводната дива природа ”, изяснява фотографът Идо Мейрович.

Това наподобява на море от хипопотами! Talib Almarri е направил тази фотография в Khwai в Ботсвана, Африка. Талиб сподели, че всички хипопотами, които можете да видите, са възрастни, като се изключи едно бебе, което е в центъра.

Окото на вулкана : Бьорн Кристиянсон e направил тази фотография на полуостров Рейкянес в Исландия. Бьорн споделя, че фотографията му демонстрира “сребърните текстури на лавата, която неотдавна е изхвърлена високо във въздуха в поредност от импулси, произхождащи от към 100 до 200 метра дълбочина под кратера ”.

Архипелагът Свалбард в Норвегия. Фотографът Флориан Леду изяснява: “Това въздушно изображение демонстрира количеството прясна вода, падаща от топящата се ледена шапка, в морската вода.

 

 

BBC

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР