Антонио Бандерас влиза в ролята на цар Борис III?. Дарина

...
Антонио Бандерас влиза в ролята на цар Борис III?. Дарина
Коментари Харесай

Антонио Бандерас влиза в ролята на цар Борис III?

Антонио Бандерас влиза в ролята на цар Борис III?. Дарина Павлова е близка с доста от международните звезди в киното. Самата тя интензивно се изявява като продуцент и взе участие в куп известни продукции. Вдовицата на Илия Павлов не пропуща светско събитие или кино фестивал и се употребява с положително име измежду кинодейците. Сега точно тя ще докара именития Антонио Бандерас в България и освен това! У нас артистът с гореща кръв ще снима документалната лента за Цар Борис Трети . Холивудското великолепие най-вероятно ще играе самия български общественик.

Продуцент на кино лентата ще е още веднъж Дарина Павлова дружно със притежателя на продуцентските компании “Ню Имидж ” и “Милениум филм ” Ави Ленър. 62-годишната звезда към този момент на няколко пъти беше в България и беседва за детайлности по историческата лента, която ще стартира да се снима през есента.

Сценаристът на кино лентата няма да е българин. Предстои и добър кастинг от страна на българските артисти, който ще бъде извършен от Дарина Павлова. Почти несъмнено е присъединяване на Асен Блатечки, който е непосредствен с шефовете на киностудията. Основното, в което ще се натъртва във кино лентата, е ролята, която изиграва цар Борис Трети в спасяването на българските евреи.

Как да гласуваме по сегашен адрес на идните локални избори

Антонио Бандерас влиза в ролята на цар Борис III?

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР