Детски градини в Германия въвеждат стаи за сексуално изследване“. Няколко

...
Детски градини в Германия въвеждат стаи за сексуално изследване“. Няколко
Коментари Харесай

Детски градини в Германия въвеждат „стаи за сексуално изследване“

Детски градини в Германия вкарват „ стаи за полово проучване “. Няколко детски градини в Германия обмислят или към този момент са обособили „ стаи за полово проучване “, където децата могат да вземат участие в полови игри.

Две занимални в немската провинция Северен Рейн-Вестфалия са разискали проекти за поощряване на безвредни места, където дребните деца могат да изследват мастурбацията, заяви Die Welt.

Германският вестник заяви, че една детска градина в Керпен предлага на децата „ свободата да тестват детската половост “. Детската градина разяснява, че половото самозадоволяване е от „ огромно значение “, тъй като „ мастурбацията е естествена “.

Друга детска градина в Германия, открита в град Райнберг, вкарва „ докторски игри “, при които децата са приканвани да преглеждат телата на други възпитаници. Твърди се, че детската градина е насърчила децата да изберат съответен възпитаник, чието тяло желаят да изследват „ деликатно “, само че ги е предизвестила, че „ никакви предмети не би трябвало да се вкарват в телесните отвори “.

По-рано тази година през юни немският таблоид Bild заяви за сходни практики, които се предизвикват в детски център в Хановер, което стана ясно след изпращане на имейл до родителите.

В тенденция от 10 точки центърът осведоми родителите за желанието си да вкара „ докторски игри “, в които децата могат да „ галят и преглеждат “ себе си и другите.

„ Всички деца, изключително в предучилищните групи, са наясно с местата в оборудването, където може да се осъщетсвява проучване на голо тяло “, се споделя в насоките до родителите.

„ Всяко дете взема решение за себе си дали и с кого желае да играе физически и полови игри. Момичетата и момчетата се галят и преглеждат единствено толкоз, колкото е комфортно за тях и за другите деца.

Концепцията беше подкрепена от Pro Familia, водещата професионална асоциация за половост и партньорство в Германия, която неотдавна разгласява рекомендации към дневните центрове, насърчаващи практиката.

Източник “Гласове ”

България e на трето място по растеж в покупките на нови коли в Европейски Съюз

Детски градини в Германия вкарват „ стаи за полово проучване “

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР