Колкото по-трудно се разделяме с август, толкова повече си мислим

...
Колкото по-трудно се разделяме с август, толкова повече си мислим
Коментари Харесай

12 стайлинг идеи с комбинацията, на която толкова ще й отива есента

Колкото по-трудно се разделяме с август, толкоз повече си мислим за уюта, който пък ни носи есента. Уют ни носят и жилетките, с които като че ли по-лесно и по-стилно вършим прехода към новия сезон., които ни дават опция още да не се разделяме с обичаните си миди рокли. Да, през днешния ден се фокусираме върху тъкмо тази композиция, която можем да носим и през септември, тъй като ни носи точната доза лятно въодушевление.
               

 Кремена Кунева влиза в листите на Демократична България 30 авг 2022 | Кремена Кунева, основател на фондация „ За положителното “, влиза в листите на „ Демократична България “ за изборите...
Късите жилетки като че ли постоянно ги свързваме с французойките, които обичат да ги носят с дънки, изключително в случай че са в жанр 70-те, само че пък точно от тях идва вдъхновението да ги слагаме, най-често разкопчани, и върху рокли - независимо дали е някоя едноцветна рокля вид „ нощница “, или модел на фини цветя, точки или каре „ виши “. Те незабавно биха допълнили тоалета с на платформа или с актуалните  балерини. Крайният резултат е толкоз мекушав и толкоз изискан, че надали има момиче, което не би желало най-малко един път да опитва тъкмо тази композиция.
               

Затова направихме един бърз скрол из Instagram, където инфлуенсърите (и не приказваме единствено за френските) ни дават задоволително хрумвания по какъв начин да разнообразим съчетанието от миди рокля и къса жилетка. Понякога го вършат благодарение на бели чорапи и мокасини, различен път благодарение на контрастни цветове или допълващи се такива. 
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР