Коледна бомба хвърли синоптикът Петър Янков. Той каза кога идва

...
Коледна бомба хвърли синоптикът Петър Янков. Той каза кога идва
Коментари Харесай

Изненада от синоптик. Кога идва големият сняг?

Коледна бомба хвърли синоптикът Петър Янков. Той сподели по кое време идва огромният сняг.

" Последните прогнози са, че на 24 против 25 декември ще завали дъжд. Температурите ще бъдат 6 и 12-13 градуса. Валежите ще бъдат слаби. Оставаме в периферията на по-активните атмосферни процеси, само че все пак на 24 декември вечерта в планините ще превали сняг.
-->
На 25 декември температурите ще се намалят за малко и преваляванията ще стопират. От 26 декември стартира последователно стопляне ", съобщи Янков в ефира на " България заран ".

По думите му около коледните празници температурите в крайните южни региони ще доближават до 13-14 градуса, а в столицата - към 9. 

" Очаква ни топла новогодишна нощ, само че на 1 януари времето внезапно ще се промени. Очакват се интензивни снеговалежи и съществено струпване ", означи той. 

Пред Bulgaria ON AIR Янков предвижда превалявания по Атлантическото крайбрежие - Лондон и Париж, където температурите ще са сред 10 и 13 градуса. На север към Чехия и Полша те ще бъдат сред 5 и 10 градуса. В скандинавските страни ще паднат до 1-2 градуса. 

" В Северна Украйна по Коледа ще превали сняг, в Киев температурите ще се движат сред 2-3 градуса. Най-топло ще бъде по Средиземноморието с температури межди 14 и 18 градуса ", заключи синоптикът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР