Колебанието в хората на адв. Николай Хаджигенов кого да подкрепят

...
Колебанието в хората на адв. Николай Хаджигенов кого да подкрепят
Коментари Харесай

Хората на Хаджигенов избраха. Подкрепят Радев

Колебанието в хората на адв. Николай Хаджигенов кого да поддържат за президент – Румен Радев или Лозан Панов, завърши. " Ние идваме " поддържа Румен Радев за втори мандат, заяви пресцентърът на придвижването.

Подкрепата идва след извършено допитване до симпатизанти и членове на " Ние идваме ", в което се регистрира следният резултат: 81 на 100 декларират поддръжка за Румен Радев, 19 на 100 - за Лозан Панов и нито един глас - за някой от другите претенденти.

Управителният съвет на придвижването взе решение в актуалната президентска конкуренция да поддържа кандидатурата на президента Румен Радев, се показва в известието.

" Намираме кандидатурата на господин Лозан Панов за почтена в борбата за правосъдната промяна и я считаме нужна да се употребява за реализацията на смяната. За да желаеме народна власт, трябваше да стартираме от себе си. Затова се допитахме до членовете на сдружението и заявяваме резултата. " Ние идваме " не е вождистка организация ", е декларирал Николай Хаджигенов, съпредседател на коалиция " Изправи се, БГ! Ние идваме! ", представен от пресцентъра на " Ние идваме ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР