Колаж chernomorepfc.bg, spartakvarna.bgЧерно море и Спартак постигнаха добри резултати с

...
Колаж chernomorepfc.bg, spartakvarna.bgЧерно море и Спартак постигнаха добри резултати с
Коментари Харесай

Черно море и Спартак направиха горди феновете си

Колаж chernomorepfc.bg, spartakvarna.bg

Черно море и Спартак реализираха положителни резултати с добър футбол в пореднитe си елитни мачове и направиха горди своите почитатели. Позитивните неща в игровото държание на двата отбора бяха в обилие и по тази причина си заслужава да бъдат регистрирани.

За Черно море денят бе специфичен, защото часове преди играчите му да излязат на терена, беше открита статуята на най-успешния треньор в историята на клуба Никола Спасов. " Моряците " направиха всичко допустимо да почетат паметта му уместно и съумяха.

Успяха с образован футбол, характер и дух след почивката. Прекрасно е, че Васил Панайотов се отпуши в това състезание, защото колкото повече футболисти вкарват голове, толкоз е по-добре за даден тим. Николай Златев удостовери възхода си и сподели, че справедливо към този момент е в националния отбор. Засега в младежкия, само че в случай че селекционерът на представителния отбор на България продължи да залага самоуверено на млади играчи, вратите към " лъвовете "  ще бъдат отворени и за такива като Ники.

Какво да кажем за Матиас Курьор? Той за следващ път доказа, че е незаместим жокер и умее да взема решение завързани мачове. Като цяло Черно море върви решително и със самочувствие към постигане на двете си цели - първо да влезе в шестицата, а след това да приключи на колкото се може по-високо място в класирането.

Спартак пък стартира да демонстрира това, което се очаква от него - да усъвършенства продукциите си от мач на мач и да печели точки. Срещу Септември " соколите " бяха един стегнат, порядъчен и умен отбор, който има постоянна отбрана и прави бърз преход в двете етапи.

Подопечните на Тодор Киселичков търсеха гола, търсеха и успеха, и в случай че съдим по цялостното им игрово държание, заслужаваха и да победят. Най-вече заради играта си в първата половина на второто полувреме, когато сътвориха задоволително положения, с цел да завоюват.

В тези минути естетите се любуваха на страховито воле на най-хубавия на терена Виктор Митев, като в полза на истината това бе извънредно трудно изпълнение и се отдава единствено на можещи футболисти.

Ивеш Ромеей се включи ужасно и единствено малшансът да уцели гредата при поредна показна контраатака му попречи да увенчае блестящата си игра с гол, който щеше да се окаже надвит.

Вижда се обаче, че Спартак вече има някакъв отбор, който с времето ще се доизгражда и ще направи всичко допустимо да се утвърди в елитното ни футболно семейство.

Недко Петров, petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР