Условията за туризъм в планините са добри. Времето е слънчево

...
Условията за туризъм в планините са добри. Времето е слънчево
Коментари Харесай

Добри са условията за туризъм по планините

Условията за туризъм в планините са положителни. Времето е слънчево и ясно, оповестиха за Българска телеграфна агенция от Планинската избавителна работа (ПСС).

Времето в планините ще бъде хубаво през целия ден. Лифтовите уреди в курортен комплекс " Боровец " не работят, осведомиха от ПСС.

Оттам предизвестиха туристите да внимават, тъй като има заплаха от подхлъзвания по стръмните терени поради преспи от сняг във високите елементи на планините.

Няма произшествия през последното денонощие.

Българска телеграфна агенция напомня, че вчера велосипедист падна в планина Мургаш и си удари тежко главата. Мъжът бе превозен в болница в София.

Според прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология през днешния ден в планините ще бъде най-вече слънчево, след обяд с купеста и купесто-дъждовна облачност. На обособени места в масивите от западната половина на страната ще превали временен дъжд. Възможно е и да прегърми. Ще духа сдържан до мощен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 16°, на 2000 метра - към 10°.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР