Когато започнах първите си стъпки още като стажант-журналист, първото нещо,

...
Когато започнах първите си стъпки още като стажант-журналист, първото нещо,
Коментари Харесай

3 неща, с които Samsung Galaxy Z Flip улеснява работата ми

Когато започнах първите си стъпки още като стажант-журналист, първото нещо, което направих, бе да влагам в диктофон. Тогава бяха още от тези огромни и неуместни модели, в които се слагаха дребни касетки. По-късно се снабдих и с цифров, само че постоянно се случваше нещо да остане незаписано, да ми падне батерията по средата на изявление и постоянно подхождах с лек боязън. Смартфоните несъмнено улесниха живота ми в това отношение , тъй като мога да протоколирам с тях и всички гореизброени терзания ги няма, а и свалянето по-късно става много по-бързо. С излизането на всеки нов модел обаче работата ми става по-приятна и по-лесна, изключително откакто хванах в ръка новия Samsung Galaxy Z Flip.

По-компактен

Това е първият смарт телефон със сгъваем стъклен екран, който доближава до размерите на грациозен дребен портфейл и може да се побере в джоба та дори и в дребната ми чанта. Побира се и в дланта на едната ми ръка и по този метод не се тормозя, че ще го изпусна. Освен това е с извънреден дизайн и към този момент е новият ми must have фешън аксесоар (това за един фешън редактор по никакъв начин не е без значение), който желая да демонстрирам на всички места. Малко припомня на красивите сгъваеми огледала, които носим в чантите си, а мога да ви издам, че този телефон изцяло ги замества. Всичко това обаче напълно не е за сметка на размера и яркостта на екрана, тъй като съотношението на екрана е 22:9 и разрешава да се любувам още повече на обичаното ми наличие, даже и в случай че не е в изцяло отворено положение.



Невероятни фотоси

Понякога се постанова да влизам и в ролята си на фотограф. Обичам да върша бекстейдж фрагменти по време на фотосесии, както и забавни и вдъхновяващи фрагменти за Инстаграм профила ни. Сега с Galaxy Z Flip това се случва с същинска лекост, тъй като той разрешава да сътворявам наличие от най-хубавия ъгъл, от време на време даже и когато съм в придвижване, а се постанова в другата ръка да държа чифт обувки за някой модел. Страхотни ярки фотоси се получават и при ниска осветеност, без потребност от мълния. А защото от ден на ден в обществените мрежи използваме видеосъдържание, с този смарт телефон се получава безпроблемен видеозапис със съответствие 16:9.



Няколко неща в едно

Ежедневно в работата ми на редактор се постанова да преминавам от една активност към друга и да бъда оптимално подвижен, изключително когато имам дълъг снимачен ден. Тогава не мога да нося преносим компютър със себе си и разгадавам на смарт телефона си да свърша всякакви задания в придвижване. Затова при Galaxy Z Flip одобрявам прозореца Multi-Active, в който мога да прибавя приложенията, които желая да употребявам и да върша няколко неща по едно и също време. А когато желая да отговоря на позвъняване, даже не е нужно да разпростирам устройството, тъй като постоянно нося по няколко торби в ръце („ нелеката орис “ на стилиста) и тъкмо това улеснение ми е извънредно належащо. И без значение в какво положение се намира смартфонът (затворен, изправен или отворен), няма по какъв начин да пропусна някое известие, изключително в случай че е значимо.



*Galaxy Z Flip ни бе възложен общително от Samsung
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР