Когато три приятелки импулсивно купуват лотариен билет, те изобщо не

...
Когато три приятелки импулсивно купуват лотариен билет, те изобщо не
Коментари Харесай

Време за четене: Късметът на начинаещия

Когато три приятелки импулсивно купуват лотариен билет, те въобще не подозират, че животът им ще се промени, нито, че за всяка от тях най-голямата облага ще бъде любовта.

Kит Авърин е всичко друго, само че не и комарджийка. За нея от много време най-важното е спокойната и сигурна работа в университета и развиването є като академик. Неочакваната облага от лотарията не трансформира с нищо всекидневието ѝ, с едно изключение: парите са добре пристигнали за нуждаещата се от сериозен ремонт къща, която има намерение да си купи.
 Празник за кожата с розов грейпфрут Edna предлага Празник за кожата с розов грейпфрут
Работата по къщата ѝ основава премного грижи, до момента в който един смущаващо хубав, обаятелен и съдбоносен корпоративен сътрудник за асортимент на личен състав не се появява в лабораторията ѝ и съумява да си проправи път в сърцето ѝ.

Бен Тъкър с изненада открива, че ученият, който желае да притегли в „ Бомон Матириълс “ е млада жена, освен това красива и с изострен разум. Да я убеди да одобри високоплатена работа във компанията, за която работи той, се оказва по-трудно, в сравнение с е очаквал, само че той няма нищо срещу да вложи повечe време, изключително откакто му следва да прекара лятото в родния си град поради злополуката, сполетяла татко му.

Ала колкото повече време прекарва там, толкоз повече въпроси изникват за личното му бъдеще и кой ще бъде в него.

Скоро хладното начало сред Кит и Бен се трансформира в горещо привличане, което не могат да отрекат, и да открият своето благополучие в любовта, може да се окаже всичко, което постоянно са търсили.

 книга ИК " Ибис "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР