Когато решим да минаваме на диета, автоматично си казваме, че

...
Когато решим да минаваме на диета, автоматично си казваме, че
Коментари Харесай

Да се знае: от истинската паста не се пълнее

Когато решим да минаваме на диета, автоматизирано си споделяме, че изключваме тестените храни. В това число попадат макароните, спагетите, лазанята. А в действителност все по-често се разгласяват опровержения на информацията, че пастата е нездравословна, описват от. 

Всъщност пастата е нискокалорична – съдържа 190 калории на 50 г изсъхнал артикул. Освен това съдържа доста белтъчини – 13 г на 100 г, които оказват помощ за топенето на мазнините и щади мускулите.  Макаронените произведения съдържат мудни захари, които изгарят съвсем изцяло, само че постепенно, давайки чувство за задоволеност по-дълго денем. Експертите по хранене считат, че тези мудни захари са изключително потребни за спортистите, защото възвръщат запасите от глюкоген в мускулите.

В италианската кухня пастата се подготвя само от брашно и вода. Дори в някои страни, измежду които Италия, Гърция и Франция, има закони, забраняващи производството на макаронени произведения с други първични материали, в случай че не е категорично посочено. Важно е да се знае, че брашното би трябвало да е от твърда пшеница, което е богато на повече витамини и минерали. За да сте сигурни, че пастата е качествена, може да познаете и по външния й тип – тя би трябвало да е гладка, с постоянен златист цвят. Когато разчупите пастата, ще ви се стори, че чупите стъкло.

Разбира се, не е значимо просто да сготвиш сготвиш едно ядене, а да го направиш вярно, да добавиш всичко необходимо, освен това в точния миг. И така като спагетите доста постоянно се оказват дребното камъче, което препъва другояче положителната стопанка, ще опишем как да си сварите спагетите стъпка по стъпка:
 Тънкости при варене на спагети, които всяка добра стопанка би трябвало да знае  Тънкости при варене на спагети, които всяка добра стопанка би трябвало да знае  Тънкости при варене на спагети, които всяка добра стопанка би трябвало да знае  Тънкости при варене на спагети, които всяка добра стопанка би трябвало да знае
Не вярвайте сляпо на всички стигми, изключително когато приказваме за хубавата паста! Напротив, надалеч по-полезно е да си хапвате от нея, отколкото бял самун или нещо сладко.

Какво чакате? Зарадвайте околните си още довечера с нашите специфични предписания:
 9 вкусни и бързи предписания с паста за цялото семейство  9 вкусни и бързи предписания с паста за цялото семейство  9 вкусни и бързи предписания с паста за цялото семейство  9 вкусни и бързи предписания с паста за цялото семейство
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР