Знаем, че звездите използват услуги на армия от стилисти, гримьори,

...
Знаем, че звездите използват услуги на армия от стилисти, гримьори,
Коментари Харесай

Могат и сами: Звездните дами, които нямат моден стилист

Знаем, че звездите употребяват услуги на войска от стилисти, гримьори, козметици и маникюристи, които се грижат за визията им. Повечето го вършат, само че има и някои, които не виждат това като нужда и се оправят сами. Сред тях явно са дами като Дита декор Тийз и починалата Айрис Апфел, които имат такава характерност, че стилист единствено може да ги гледа и да си записва, само че се оказва, че има и други, които не употребяват професионална помощ.

Оказва, че с цел да блестиш блестящо в Холивуд не е нужно да имаш екип, който се грижи за това какво ще облечеш, а добър усет и умеене да съчетаваш облеклата и аксесоарите си.

Като гледаме тези дами и изборите им на тоалети, си мислим, че и на нас няма да ни е доста мъчно да се облечем за аления килим, само че дали това в действителност е по този начин и до какъв брой в действителност са сполучливи комбинациите им?
 Вдъхновение за бала: Няколко хрумвания за искра и жанр от известните  Вдъхновение за бала: Няколко хрумвания за искра и жанр от известните  Вдъхновение за бала: Няколко хрумвания за искра и жанр от известните  Вдъхновение за бала: Няколко хрумвания за искра и жанр от известните
Ами много! Една от тех е жива фешън икона - модел с дълготраен опит и в действителност се впечатлихме, че в отвън подиума тя разчита единствено на себе си, с цел да се облече уместно.

Ето пет холивудски мацки, които сами вземат решение какво да облекат на аления килим и отвън него: Вижте ги в галерията ни!
 Звездните дами, които нямат фешън стилист  Звездните дами, които нямат фешън стилист  Звездните дами, които нямат фешън стилист  Звездните дами, които нямат фешън стилист
 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР