Когато настроението в колата се нажежи, обикновено е виновен стилът на

...
Когато настроението в колата се нажежи,
обикновено е виновен стилът на
Коментари Харесай

За какво са най-често разправиите в колата?

Когато настроението в колата се нажежи, обикновено е отговорен стилът на шофиране на индивида зад кормилото. Защото според скорошно изследване повече или по-малко разгорещени разправии по тази тематика са номер 1 с 43,5 %.

Според следствието на YouGov, поръчано от mobile.de, други аргументи за препирня в колата са прекомерно бързото шофиране (39,2%), държанието на останалите участници в придвижването (31,9%) и неправилните инструкции, дадени от пътника.

Разглеждайки по-нататъшни резултати от изследвания, излиза наяве че тези спорове най-често се организират в стеснен семеен кръг, тъй като повече от половината притежатели на шофьорска книжка предпочитат да карат в компанията на член на фамилията. Една пета от германските водачи обаче предпочитат да пътуват сами, в сравнение с с децата си. Според изследването четирима от петима респонденти (78.3%) се дефинират като добри спътници.

Между другото, бизнес сътрудници и колеги (1,0 процента), както и техните свекърви (0,5 процента) са изцяло непопулярни като спътници. И всеки пети респондент (20,3 процента) признава, че постоянно или много често псува в колата. Около всеки трети (34,9%) се оплаква от времето, всеки четвърти (27,4%) рядко.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР