Президентът на САЩ Джо Байдън каза отново, че не възнамерява

...
Президентът на САЩ Джо Байдън каза отново, че не възнамерява
Коментари Харесай

Байдън определи Путин като брутален тиранин

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън сподели още веднъж, че не има намерение да изпраща американски бойци в Украйна.

Същевременно Байдън означи водачеството на Съединени американски щати в света в отговор на обвиняванията в уязвимост, отправени от републиканския му противник Доналд Тръмп.

„ В Украйна няма американски бойци, които да водят война. Решен съм това да остане по този начин, само че ние сме мощни с Украйна и ще бъдем с тях. " - съобщи демократът, обръщайки се към випускниците на влиятелната военна академия " Уест Пойнт ", заяви Си Ен Ен.

Президентът дефинира съветския президент Владимир Путин като жесток тиранин, който е бил „ сигурен, че НАТО ще се разпадне “ след нашествието в Украйна.

„ Вместо това най-големият защитителен съюз в историята на света е по-силен от всеки път “, сподели Байдън.

През предишния месец американските законодатели одобриха дълго отлаган законопроект за военна помощ за Киев в размер на 61 милиарда $ след месеци закъснение. Украинските сили претърпяха неуспехи на бойното поле заради дефицит на муниции и финансиране.

Оттогава насам Байдън подреди да бъдат изпратени пет транша военна помощ за Украйна. Русия в това време продължава офанзивата си против Харкивска област.

Байдън похвали и ролята на Съединени американски щати в Близкия изток, като означи, че Вашингтон организира „ незабавна дипломация “ за обезпечаване на преустановяване на огъня и връщане на заложниците, държани от палестинската терористична формация " Хамас ".

„ Благодарение на въоръжените сили на Съединени американски щати ние вършим това, което може да направи единствено Америка като незаменима нация, единствената суперсила в света “, акцентира той.

Президентът на Съединени американски щати, който води акция за преизбиране през ноември, също по този начин прикани кадетите да съблюдават клетвата си „ не към политическа партия, не към президент, а към Конституцията на Съединените американски щати, против всички врагове, външни и вътрешни “.

Той ги назова „ пазители на американската народна власт “.

„ Свободата не е безвъзмездна. Тя изисква непрекъсната зоркост. " - акцентира Байдън. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР